Myynti ja markkinointi Tekninen toteutus Laskutus
Harri Peltomaa
Opintoverkko
Lampikatu 5
18100 Heinola
gsm 050 512 5525
harri@opintoverkko.fi
Tuomo-Media
Raivionmutka 19
40520 Jyväskylä
www.tuomomedia.fi
Jaakko Peltomaa
Tuomaantie 22 B
04200 Kerava
gsm 050 596 2246
jaakko@opintoverkko.fi
Harri Peltomaa
TM, Opintoverkko harri@opintoverkko.fi
Olen toiminut uskonnon ja psykologian opettajana, tietoverkkojen opetuskäytön kouluttajana, työpsykologian luennoitsijana ja matkailualalla. Roolini Opintoverkko 3:n kehityksessä on ollut verkko-opiskeluohjelman toiminnan alkuperäinen ajatus, pedagogiset ratkaisut, uusien opetuskäyttöä varten toteutettujen ominaisuuksien käsikirjoitus, käyttöliittymän suunnittelu yhdessä koodaajien kanssa ja yhteistyö kehitykseen liittyvien eri viiteryhmien kanssa.

Tuomo Björksten
Tuottaja, Tuomo-Media tuomo@tuomomedia.fi
Opintoverkko 3:n parissa roolini on ollut suunnitella käyttöliittymää, ideoida toimintoja ja olla myös vahvasti mukana käytännön toteutuksessa. Yritän tasapainoilla humanistien ja insinöörien välissä luoden edellytykset asiakasystävälliselle, mutta teknisesti rautaiselle ohjelmistolle. Toimenkuvani Tuomo-Mediassa sisältää mm. journalistin, mainonnan suunnittelijan, graafikon, atk-tukihenkilön ja kahvinkeittäjän työtä. Osa päivästä kuluu myös viestinnän opintojen parissa Jyväskylän yliopistossa. Vapaa-ajan, sikäli kun sitä jää, käytän luontokuvaamiseen.

Jaakko Salonen
Järjestelmäsuunnittelija
Vastaan erityisesti järjestelmän yleisestä arkkitehtuurista, tietokantojen suunnittelusta sekä hallinnointitoiminnoiden toteutuksesta. Pyrin aikaansaamaan järjestelmästä mahdollisimman mukautuvan ja virhesietoisen ja luon arkkitehtuurisuunnittelulla edellytykset mm. toimivien ja helppokäyttöisien käyttöliittymien toteutukselle.

Hannu Klemetti
Järjestelmäsuunnittelija
Opintoverkko 3:ssa vastuulleni kuuluu eri sovellusten suunnittelu ja toteutus. Tuomo-Mediassa edustan teknisemmän ajattelumallin omaavaa puolta ja Opintoverkko 3:ssa pyrin varmistamaan sovellusten teknisen toiminnallisuuden kaikki virhetilanteet ja poikkeukset huomioiden. Myös ongelmanratkaisu on alani; jos virheitä löytyy, ne etsitään ja korjataan niin kattavasti, ettei vastaavanlaisia virheitä pääse syntymään.

Anna Pirttiniemi
Järjestelmäsuunnittelija, Tuomo-Media anna@tuomomedia.fi
Toimialuettani on Opintoverkko 3:n testaus sekä erityisesti asiakkaiden työskentelyn helpottaminen mm. käyttöohjeiden avulla sekä vastaamalla asiakkaiden kysymyksiin. Tavoitteena on pyrkiä käytännöllisiin, monipuolisiin mutta silti käyttäjäystävällisiin ratkaisuihin. Taustavoiminani toimivat koko muu Tuomo-Median tiimi teknisine tietoineen ja taitoineen.

Tietoliikenneyhteydet
Online Solutions Oy, Jyväskylä